ZIAJASHOP ALBANIA

  • No products in the cart.
Back to top

Mikroscrub para saunes

1190 ALL

Formati:

Linja :

Quantity
Categories: ,

Mikroscrub para saunes BALTIC HOME SPA, 95% përbërës me origjinë natyrale ,vegan, pa gluten, pa mikroplastikë. Një mikro-skrab i butë dhe i trashë për largimin e qelizave të vdekura nga epiderma përpara saunës. .

Read more