PRODUKTET

Mikroscrub para saunes

Mikroscrub para saunes BALTIC HOME SPA, 95% përbërës me origjinë natyrale ,vegan, pa gluten, pa mikroplastikë. Një mikro-skrab i butë dhe i trashë për largimin e qelizave të vdekura nga epiderma përpara saunës. .

Read more

Formati 190ml
Linja BALTIC HOME SPA FIT LINE

1190 L

Produkte te Ngjashme