ZIAJASHOP ALBANIA

  • No products in the cart.
Back to top
Title Image

Produktet

Vaj me kashmir dhe amaranth për forcimin e flokëve duofazë 125 ml

890 ALL

Formati:

Linja :

Quantity

Vaj me kashmir dhe amaranti për forcimin e flokëve duofazë 125 ml,90% përbërës me origjinë natyrale, pa gluten, pa mikroplastikë PËR FLOKË NORMAL, TË HOLLA, DELIKATE DHE TË THATË. Ushqen në mënyrë aktive dhe rregullon menjëherë flokët. Zbut flokët, duke i lënë ato me shkëlqim dhe të butë. Lehtëson krehjen dhe stilimin. UDHËZIME: Shkundeni para përdorimit. Spërkateni mbi flokë të sapo larë dhe të tharë me peshqir. Mos e shpëlani. Mund të përdoret edhe për flokë të thatë. Importues: DaEs Selfcare sh.p.k