PRODUKTET

Mbrojtes trupi per femije spf50+ SUN 125ml

Mbrojtes ndaj diellit per femije spf50 125ml formula vegane, pa gluten, ushqyese dhe lipide, pa mikroplastikë UDHËZIMET: Aplikoni një shtresë të trashë 15 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni shpesh ndërsa bëni banja dielli. Shmangni kontaktin me sytë dhe rrobat. Ekspozimi i tepërt në diell mund të shkaktojë rrezik për shëndetin. Produkti nuk garanton mbrojtje 100% kundër rrezeve UV. Importues:DaEs Selfcare sh.p.k
Formati 125ml
Linja SUN LINE

1990 L

Produkte te Ngjashme