ZIAJASHOP ALBANIA

  • No products in the cart.
Back to top

Historia e Ziaja

Kompania Ziaja është themeluar në vitin 1989 nga dy farmacistët, Aleksandra dhe Zenon Ziaja. Qëllimi ishte krijimi i preparateve medicinale dhe kozmetikës për kujdesin ndaj trupit me formula të thjeshta por efektive të bazuara në përvojën farmaceutike dhe të frymëzuar nga klima bregdetare.

Sot Ziaja është një markë e cila përfshin një gamë të gjerë produktesh moderne, të dizajnuara për të ndihmuar të gjitha llojet dhe problemet e lëkurës, si dhe për të ofruar kujdes personal gjithëpërfshirës për të gjithë familjen.

 

Si prodhuese e produkteve kozmetike të njohura, Ziaja është e përkushtuar që të kujdeset për ruajtjen e kushteve natyrore të jetesës për brezat e ardhshëm. Ne fokusohemi në zgjidhje jo të dëmshme për mjedisin gjatë gjithë procesit të prodhimit. Suksesi Ziaja’s buron nga puna e palodhur dhe përkushtimi i madh si dhe entuziazmi e kreativiteti.

  • Motoja jonë ka qenë gjithmonë: kujdesi për shëndetin dhe mirëqenien e klientëve tanë. Arsyeja kryesore e suksesit të Ziaja është besnikëria e klienteve tanë.

 

  • Jemi shumë krenarë që për këto 3 dekada Ziaja ka fituar një besim kaq të madh dhe ka fituar kaq shumë klientë të cilët vlerësojnë cilësinë e lartë të produkteve tona të larmishme që u lejon atyre të zgjedhin produktet e duhura të kujdesit.

 

  • Gjatë gjithë këtyre viteve ne kemi pasur qëllim të plotësojmë nevojat e Klientëve tanë, të cilët që në fillim kanë qenë burimi ynë i frymëzimit dhe motivimit të pakufizuar.

Vlerat e Ziaja

Ne nuk i testojmë produktet tona dhe përbërësit e tyre te kafshët.

Ne zgjedhim përbërës të biodegradueshëm që janë miqësorë me mjedisin.

Produktet tona përmbajnë deri në 99% përbërës me origjinë natyrale

Produktet tona janë pa OMGJ.

Shumica e produkteve tona janë pa gluten.

Ne përdorim filtra UV të biodegradueshëm që nuk jane te demshem per ekosistemet detare dhe janë të sigurte për shkëmbinjtë koralorë.

Produktet tona shpëlahen lehtësisht që do të thotë më pak konsum uji dhe burimesh.

Paketimi ynë është i riciklueshëm. Ndani ashtu sic duhet - kjo është mënyra se si ne kujdesemi për ekosistemin së bashku

Produktet tona janë efektive, delikate dhe në të njëjtën nuk e dëmtojnë lëkurën.

Ne mësojmë nga natyra - frymëzimi ynë më i madh.

Estetika është thelbësore për ne. Kjo është arsyeja pse projektet tona janë unike, mahnitese, të freskëta por edhe jashtëzakonisht tërheqëse.

Sasia e konservuesve të shtuar është kufizuar për të minimizuar rrezikun e alergjive duke garantuar përdorimin e sigurt.