PRODUKTET

Deodorant i ngurte Ziaja men

Ziaja men anti-djerse 60 ml vegan, pa gluten, pa mikroplastikë.
Largon djersitjen, neutralizon erën e djersës dhe siguron një ndjenjë freskie të qëndrueshme. Nuk lë shenja në rroba. Pa alkool dhe ngjyrues. UDHËZIMET: Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë.

Linja Deodorant per Burra
Formati 60ml

490 L

Produkte te Ngjashme