PRODUKTET

Deodorant i ngurte

Anti-djerse 60 ml vegan, pa gluten, pa mikroplastikë, pa ngjyra.
Redukton djersitjen e tepërt. Neutralizon aromën e pakëndshme. Ofron një ndjenjë të qëndrueshme freskie. Kushtojini vëmendje të veçantë mënyrës së përdorimit. UDHËZIMET: Përdoreni 2 deri në 3 ditë gjatë natës në lëkurë të pastër dhe të thatë në zonën e sqetullës. Më pas përdorni 1 ose 2 herë në javë. Aplikimi nuk duhet të përsëritet në mëngjes. Mos e përdorni bllokuesin në lëkurë të irrituar ose pas depilimit. Lëreni derisa të përthithet plotësisht.

Linja Deodorant
Formati 60ml

490 L

Produkte te Ngjashme