PRODUKTET

Krem zbutes per kembet 80ml

Krem zbutes per kembet 80 ml
Përbërës me origjinë natyrale 90%, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë. Mosha 17+, lloji i lëkurës: e thatë, e dehidratuar, normale.Hidraton, zbut lëkurën dhe e lë atë të lëmuar dhe fleksibël. I përshtatshëm edhe për diabetikët.
UDHËZIMET: Aplikojeni 1 deri në 2 herë në ditë në këmbë të pastra dhe të thata.

Formati 80ml

490 L

Produkte te Ngjashme