PRODUKTET

Mask per floke kacurela Antioxidant 100ml

Mask per floke kacurela Antioxidant 100 ml
Përbërës me origjinë natyrale 96%, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë.
Mosha 12+, lloji i flokëve: i dëmtuar, i brishtë dhe i trajtuar me ngjyra, kaçurrela, i padisiplinuar, normal, mesatar,porozitet, porozitet i lartë, i thatë.
Ofron ushqim, hidratues, elasticitet dhe zbutje. Rikthen një shkëlqim të shëndetshëm,rrit kaçurrelat.
UDHËZIMET: Aplikoni një sasi të vogël në flokë të sapo larë. Lëreni për 3-5 minuta dhe
shpëlajeni tërësisht. Mund të përdoret edhe para larjes në flokë të lagur. Pa e shpëlarë
maskë, lani flokët me shampo micellare.

Formati 100ml
Linja ANTIOXIDANT HAIR CARE LINE

690 L

Produkte te Ngjashme