PRODUKTET

Xhel dushi Gdanskin

Xhel dushi GDANSKIN ,90% përbërës me origjinë natyrale ,pa gluten, pa mikroplastikë Përmban minerale të përhershme shkurre, të bardha dhe minerale të fermentuara.

Read more

Linja GDANSKIN
Formati 300ml

590 L

Produkte te Ngjashme