ZIAJASHOP ALBANIA

  • No products in the cart.
Back to top
Title Image

Produktet

Arome per floket dhe trupin Baltic home Spa 90ml

890 ALL

Formati:

Linja :

Quantity
Category:

Arome per trupin dhe floket Baltic Home SPA 90 ml, 99% përbërës me origjinë natyrale, vegan, pa gluten, formulë uji, pa mikroplastikë. Spray me një aromë të frymëzuar nga kërcimi, ritmi dhe akrobatika. Aroma e mangos ofron një ndjenjë të këndshme relaksi. UDHËZIMET: Spërkatni trupin, fytyrën dhe flokët nga një distancë prej 20-30 cm. Mbyllni sytë dhe gojën gjatë aplikimit.Importues: DaEs Selfcare sh.p.k