PRODUKTET

Maske per fytyre te thate me MICROBIOME

Maskë për fytyrën me mikrobiom për lëkurë të thatë, 95% e përbërësve me origjine natyrale, formula vegane, pa gluten, ushqyese dhe e lehtë, pa mikroplastikë.
Mbështetje për balancimin e mikrobiomit për integritetin e barrierës së lëkurës. Rigjallëron dhe rikthen pamjen rrezatuese. UDHËZIMET: Aplikojeni në mënyrë të barabartë në fytyrë të pastruar dhe të thatë. Shmangni zonën e syve. Lëreni derisa të përthithet plotësisht, më pas aplikoni kremin e natës. Për përdorim të përditshëm.

Linja MASKE FYTYRE
Formati 7ml

149 L

Produkte te Ngjashme