PRODUKTET

Xhel dushi CUPUACU 500ml

Xhel dushi CUPUACU 500ml

95% indeksi i origjinës natyrore, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë
Mosha 17+,

Lloji i lëkurës: e thatë, e dehidratuar, normale
Pastron dhe hidraton butësisht lëkurën duke lënë një shtresë prej kadifeje. Ofron aromë të këndshme.
UDHËZIMET: Aplikojeni në lëkurë dhe shpëlajeni

Formati 500ml
Linja CUPUACU LINE

590 L

Produkte te Ngjashme