ZIAJASHOP ALBANIA

  • No products in the cart.
Back to top
Title Image

Produktet

Maske eksfoliuese me manuka tree 75ml

690 ALL

Linja :

Quantity
Maskë peeling manuka tree 75 ml              90% e përbërësve me origjinë natyrale, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë. Për lëkurë të yndyrshme dhe të kombinuar. Maskë qe pastron thellësisht me veti  eksfoluese. Parandalon formimin e pikave të zeza. UDHËZIME: Përhapeni pastën në duar, masazhojeni në fytyrën e lagur dhe shpëlajeni. Shmangni zonën e syve. Importues: DaEs Selfcare sh.p.k

Description

Maskë peeling manuka tree 75 ml              90% e përbërësve me origjinë natyrale, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë. Për lëkurë të yndyrshme dhe të kombinuar. Maskë qe pastron thellësisht me veti  eksfoluese. Parandalon formimin e pikave të zeza. UDHËZIME: Përhapeni pastën në duar, masazhojeni në fytyrën e lagur dhe shpëlajeni. Shmangni zonën e syve. Importues: DaEs Selfcare sh.p.k