PRODUKTET

Maskë qetësuese për fytyrën me argjilë

Maskë qetësuese për fytyrën me argjilë, 95% perberes me origjine natyrale.Formula vegane, pa gluten, hidratuese dhe ushqyese, pa mikroplastikë.
Redukton dhe qetëson irritimet. UDHËZIME: Aplikoni një shtresë të trashë maske në fytyrë dhe qafë 2-3 herë në javë. Shmangni zonën e syve. Shpëlajeni pas 10-15 minutash.

Linja MASKE FYTYRE
Formati 7ml

99 L

Produkte te Ngjashme