ZIAJASHOP ALBANIA

  • No products in the cart.
Back to top

Shampo, xhel dushi dhe lares 3n1

690 ALL

Formati:

Linja :

76 in stock

Quantity

Xhel dushi per trupin, lares per fytyren dhe shampo per floket BALTIC HOME SPA 3 IN 1,90% përbërës me origjinë natyrale ,pa gluten, pa mikroplastikë.