PRODUKTET

Maskë rigjeneruese për fytyrën me argjilë

Maskë rigjeneruese për fytyrën me argjilë,95% e përbërësve me origjine natyrale, formula vegane, pa gluten, hidratuese dhe ushqyese, pa mikroplastikë.

Read more

Formati 7ml
Linja MASKE FYTYRE

99 L

Produkte te Ngjashme