PRODUKTET

Pastrues make-up per syte

Pastrues i butë për grimin e syve 120 ml, 97%e përbërësve me origjine natyrale, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë.
Pastrues delikat për grimin e syve rekomandohet edhe për përdoruesit e lenteve të kontaktit. I testuar nga okulisti. Pa aroma. UDHËZIME: Lagni pambukun me pastrues make-up dhe fshijeni butësisht mbi qepallat dhe qerpikët. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sytë.

Linja Xhel per Heqjen e Make Up
Formati 120ml

490 L

Produkte te Ngjashme