PRODUKTET

Shampo per floke kacurela Antioxidant 200ml

Shampo per floke kacurela Antioxidant 200 ml
Përbërës me origjinë natyrale 93%, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë.
Mosha 12+, lloji i flokëve: i dëmtuar, i brishtë dhe i trajtuar me ngjyra, kaçurrela, i padisiplinuar, porozitet mesatar,porozitet i lartë.
Hidraton flokët, zbut dhe u jep atyre shkëlqim. Përmban antioksidant mbrojtës, biotinë,vitaminat B3, B5, B6 dhe uji termal me mikroelemente.
UDHËZIMET: Aplikoni një sasi të vogël në flokë të lagur, masazhoni për të marrë shkumë. Shpëlajeni
tërësisht me ujë të vakët. Përsëriteni veprimin. Shmangni zonën e syve.

Formati 200ml
Linja ANTIOXIDANT HAIR CARE LINE

690 L

Produkte te Ngjashme