PRODUKTET

Stilues për forcimin e flokëve me kashmir dhe amaranth duofazë 125 ml

Vaj me kashmir dhe amaranti për forcimin e flokëve duofazë 125 ml,90% përbërës me origjinë natyrale, pa gluten, pa mikroplastikë PËR FLOKË NORMAL, TË HOLLA, DELIKATE DHE TË THATË. Ushqen në mënyrë aktive dhe rregullon menjëherë flokët. Zbut flokët, duke i lënë ato me shkëlqim dhe të butë. Lehtëson krehjen dhe stilimin. UDHËZIME: Shkundeni para përdorimit. Spërkateni mbi flokë të sapo larë dhe të tharë me peshqir. Mos e shpëlani. Mund të përdoret edhe për flokë të thatë. Importues: DaEs Selfcare sh.p.k

Formati 125ml
Linja CASHMERE LINE

890 L

Produkte te Ngjashme