PRODUKTET

Vaj mbrojtes per trupin me spf20 SUN 90ml

Vaj nxirres dhe me spf20 90ml formula vegan, pa gluten, pa ujë, pa mikroplastikë E lehtë për t’u aplikuar, xhel vaji i thatë SPF 20 me veprim kundër rërës. UDHËZIME: Aplikoni një shtresë të trashë mbi lëkurën e ekspozuar 15 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni shpesh ndërsa bëni banja dielli, veçanërisht pas notit, fshirjes me peshqir ose djersitjes. Shmangni kontaktin me sytë dhe rrobat. Ekspozimi i tepërt në diell mund të shkaktojë rrezik për shëndetin. Produkti nuk garanton mbrojtje 100% kundër rrezeve UV. Importues:DaEs Selfcare sh.p.k
Formati 90 ml
Linja SUN LINE

1490 L

Produkte te Ngjashme