PRODUKTET

Locion per trupin me ceramides

Locion trupi 400 ml, 90%e përbërësve me origjine natyrale, formula vegane, pa gluten. Hidratues dhe i lehtë, pa mikroplastikë.

Read more

Formati 400ml
Linja Locion Trupi

690 L

Out of stock

Produkte te Ngjashme