PRODUKTET

Scrub per trupin me mikrogranula

Scrub per trupin me mikrogranula BALTIC HOME SPA,90% përbërës me origjinë natyrale ,vegan, pa gluten, pa mikroplastikë Eksfolon, zbut dhe e lë të lëmuar lëkurën..

Read more

Formati 300ml
Linja BALTIC HOME SPA FIT LINE

1190 L

Produkte te Ngjashme