PRODUKTET

Spraj per stilimin e flokeve me kripe deti Antioxidant 90ml

Spraj per stilimin e flokeve me kripe deti Antioxidant 90 ml
Përbërës me origjinë natyrale 96%, vegan, pa gluten, pa mikroplastikë. Mosha 12+, lloji i flokëve: kaçurrela, i padisiplinuar, normal,I jep flokut forme dhe volum.
UDHËZIME: Spërkatni flokët nga një distancë prej 20 cm. Shtypeni në flokë të thatë ose pak të lagur,
duke i stiluar siç duhet. Mos e shpëlani.

Formati 90ml
Linja ANTIOXIDANT HAIR CARE LINE

590 L

Produkte te Ngjashme