PRODUKTET

Vaj per larjen e fytyres me alga

Vaj për larjen e fytyrës gdanskin me alga, formula vegane, pa gluten, pa ujë, pa mikroplastikë Pastron butësisht lëkurën dhe heq make-up.

Read more

Formati 140ml
Linja GDANSKIN

990 L

Produkte te Ngjashme